Ha co-fundat i treballa amb els col·lectius:

 

COOPERATIVA DE TÈCNIQUES
Co-fundadora

La Cooperativa de Tècniques és un projecte d’autoocupació feminista. Som treballadores de l’àmbit artístic, tecnològic i audiovisual, fem producció, formació i investigació. Ens agraden les màquines i creiem que la nostra relació amb elles pot ser una forma d’intervenció social. Cerquem construir representacions i narratives no hegemòniques, i desenvolupar formes de treball allunyades de les lògiques del mercat, de la competència i del masclisme. Creiem que és fonamental fer un ús polític de les eines, per així compartir recursos i coneixements. Entre dones, lesbianes i trans constituïm un engranatge de cables, càmeres, sensors, representacions, textos i connectors feministes per treballar de forma horizontal i col·laborativa per la despatriarcalització de les tecnologies.

COOPTECNIQUES.NET
ATZUR
Co-fundadora

ATZUR (Odile Carabantes i Carme Gomila) som una companyia d’arts visuals i escèniques creada el 2013 a Barcelona. En els últims anys hem treballat amb artistes com Maria Arnal i Marcel Bagès (projecte Codi Obert, Sala Hiroshima, 2016), Clara Peya i Ariadna Peya (projecte Zip, Sala Becket, 2016), la companyia de dansa Abast Elàstic (projecte A.U.R.A, FiraTàrrega, 2015), el músic Francesc Llompart (Intuïcions, Fundació Reynolds, Maó, 2018) i 4cantons (BUTZA, 2013). El 2018 hem estrenat l’espectacle de cinema en directe PLA-DUR, acompanyades d’un equip de dones escriptores, tècniques, compositores, dramaturgues i escenògrafes.

ATZUR.INFO
MAIXAP
Co-fundadora

MAIXAP (Tonina Matamalas i Carme Gomila). Pràctiques col·laboratives en l’àmbit creatiu, experimentació visual i storytelling són alguns dels eixos que travessen els projectes.

MAIXAP.TV
LA RÒTULA
Co-fundadora

La Ròtula som un col·lectiu de creació audiovisual amb enfoc social format per Marielle Paon, Susana González i Carme Gomila.

LAROTULA.NET
Cooptecniques Cooperativa de tecniques logo
Atzur logo
La Rotula logo
Maixap logo